lunes, 30 de abril de 2012

BABACLUB ET CONVIDA AL MUSICAL 'LA BELLA DURMIENTE'

BABACLUB ET CONVIDA AL MUSICAL 'LA BELLA DURMIENTE'

 

Hola, babasocis!

 

Els dies 5 i 6 de maig a les 12 del matí Babaclub et convida a vore el divertit musical 'La Bella Durmiente' que ens presenta la companyia LA MAQUINETA al teatre Olympia de València.

 

Un terrible malefici s'estén sobre la bella princesa Constance el dia del seu bateig. En el seu setzé aniversari es punxarà amb el fus d'una filosa i morirà... o tan sols dormirà?

 

Disfruta d'este fantàstic espectacle, farcit d'humor, fantasia, amor i molta màgia.

 

Tots els socis del Babaclub entren debades (segons disponibilitat de taquilla) sempre que vagen acompanyats d'un adult que pague la seua entrada.

 

'La Bella Durmiente'

Sessions matinals: dissabte 5 i diumenge 6 de maig del 2012.

Horari de la funció: 12:00h

Teatre Olympia: C/ Sant Vicent, 44. València

http://www.youtube.com/watch?v=no2Ht8hHkfs

 

 

BABACLUB TE INVITA AL MUSICAL 'LA BELLA DURMIENTE'

 

¡Hola babasocios!

 

Los días 5 y 6 de mayo a las 12h Babaclub te invita al divertido musical 'La Bella Durmiente' que nos presenta la compañía LA MAQUINETA en el teatro Olympia de Valencia.

 

Un terrible maleficio se cierne sobre la hermosa Princesa Constance, el día de su bautizo. En su décimo sexto cumpleaños, se pinchará con el huso de una rueca y morirá... ¿ o tan sólo dormirá?

 

Disfruta de este fantástico espectáculo, repleto de humor, fantasía, amor y mucha magia.

 

Todos los socios del Babaclub entran gratis (según disponibilidad de taquilla) siempre que vengan acompañados de un adulto que pague su entrada.

 

'La Bella Durmiente'

Sesiones matinales: sábado 5 y domingo 6 de mayo de 2012.

Horario de la función: 12:00h

Teatro Olympia: C/ San Vicente. 44. Valencia

http://www.youtube.com/watch?v=no2Ht8hHkfs

 

Babaclub
Televisió Autonómica Valenciana
Apartat de Correus 92
46100 - Burjassot (València)
www.babaclub.es

 

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que les teues dades personals s'inclouran en un fitxer informatitzat per a la gestió dels associats i de les activitats relacionades amb el BABALÀ CLUB, cosa que s'autoritza expressament mitjançant la present sol·licitud. El destinatari de la informació és el Grup RTVV (RTVV, Televisió Autonòmica Valenciana, SA i Ràdio Autonomia Valenciana, SA). La responsable del tractament de dades és l'entitat pública Radiotelevisió Valenciana (RTVV), l'adreça de la qual és Polígon Accés Ademús s/n, 46100 Burjassot (València), davant la qual pot exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario